Groot Schoenmode Hoorn genomineerd
zaterdag 28 mei 2016

HOORN - De vakjury van de Dutch Retail Experience Award hebben deze week Groot Schoenmode aan het Kleine Noord in Hoorn genomineerd in de klasse Shoes & Bags. Het is voor de vijfde keer dat deze awards worden uitgereikt, waarbij het gaat om duurzame lifestyle producten en hun belevingsconcepten. Vooral het innovatieve karakter van Groot Schoenmode werd daarbij genoemd.

Dit voorjaar ronde eigenaar Raymond Groot alle veranderingen in zijn zaak af met de presentatie van een totaal nieuw belevingsconcept. Daarbij draait het om zaken als sfeer, een optimale presentatie en unieke schoenseries. Schoenen kopen moet leuk zijn, luidt daarbij zijn motto. Wie de vernieuwde winkel bezoekt wordt ronduit verwend met leuke zithoekjes, Italiaanse koffie, product informatie en meer. Op zondag 29 mei is de zaak ook geopend tijdens het Proef & Beleef Weekend op het Kleine Noord vanaf 12.00 uur.

Naast de vakjury kan u ook als publiek, meehelpen om de zaak tot kanshebber te maken voor de Award Shoes & Bags. Via het online stemformulier op www.goodbrandz.nl/drea2016 kunt u vanaf maandag 30 mei uw stem op uw favoriete winkel uitbrengen. De prijsuitreiking zelf is op zondag 10 juli in de Modefabriek in Amsterdam.

Meer weten? Raymond Groot Schoenen vindt u aan het Kleine Noord 18 in Hoorn tel. 0229-211567. 

Reacties