Al 22 jaar de lekkerste oliebollen en meer
vrijdag 22 december 2023

Alles is homemade bij Molen de Krijgsman. Zo zorgen ook de oliebollen, appelflappen, rozijnenbollen, kwarkbollen en berlinerbollen dit jaar weer voor een feestje vol kwaliteitsproducten!

Actie ook in 2024
Op donderdag en vrijdag is het 2e brood wat u koopt voor de helft van de prijs bij de Molen. Deze actie blijft ook in 2024 doorlopen voor u. Op woensdag zijn onze volkoren broden voor € 2,99. Heerlijke verse broden, vol van smaak zoals brood hoort te zijn. Maar ook verkopen wij vers gebak, taarten, jubileumtaarten en kinderverjaardagstaarten met thema’s. Informeer naar de mogelijkheden.

Bestellen tot en met 30 december
Ook dit jaar kunt u de oliebollen, appelflappen of andere producten bestellen tot en met 30 december 22.00 uur. Deze heerlijkheden worden dit jaar weer gebakken door Jan Winter. Dit doet hij al 17 jaar voor u met veel plezier! Eigenaar Erik Dudink is er maar wat trots op dat hij dit jaar wederom een enthousiaste groep vrijwilligers om zich heen heeft verzameld die dit spektakel mogelijk maken. Plaats uw bestelling online via www.broodbakken.nl, klik hier de bestellijst aan en dan naar de oliebollen.

Bestellingen kunnen geplaatst worden vanaf 10 stuks. Bij Molen de Krijgsman hebben ze er weer zin in! Ondanks dat het zware tijden zijn voor iedereen, zou het heel fijn zijn om Molen de Krijgsman een warm hart toe te dragen door uw bestelling ook dit jaar weer bij hun te doen. De bestellingen kunnen 31 december opgehaald worden tot 16.00 uur met als verzoek om op de fiets te komen. Mocht u toch met de auto uw bestelling op willen halen dan kunt u aan de molenkant parkeren. Er is zoals elk jaar een duidelijke wandelroute aangegeven welke is afgezet met rood lint.

Let op met vuurwerk
Elk jaar vraagt Erik Dudink om een aandachtspunt, namelijk het vuurwerk. Pas op met afsteken bij de Molen, het rieten dak vat zo vlam en een klein vonkje kan al fataal zijn. Dat is de ergste nachtmerrie die Erik zich maar kan bedenken! Dus let er alstublieft op.

Het team van Molen de Krijgsman wenst iedereen een gezond & smaakvol 2024!
Molen de Krijgsman, Noorderdracht 61, Oosterblokker. T. 0229-261471. info@molendekrijgsman.nl www.broodbakken.nl

Ook kunt u de Molen volgen via Instagram en Facebook.

Reacties