Feestelijk introductie AIXAM Ambition-lijn
maandag 04 december 2023

Tijdens deze open dagen wordt niet alleen het doek van de nieuwe lijn afgetrokken maar zijn er ook veel leuke en interessante acties.

Een volledig vernieuwd ontwerp
Een karaktervol frontontwerp, nieuwe grilles specifiek voor de afwerking, een unieke FULL LED-lichtsignatuur, een gerestyled design aan de achterkant en een nieuwe carrosseriekleur Mallard Blue. Deze noviteiten aan de nieuwe lijn zijn bepalend voor de stijl van het AMBITION-gamma welke elegant en dynamisch is te noemen.

Het AMBITION-assortiment beschikt over een nieuw lichtontwerp dat de moderne lijnen van de modellen accentueert. Alle verlichtings- en signaalfuncties die nu in de koplampen zijn geïntegreerd, profiteren van de voordelen van LED-technologie die niet alleen duurzamer en minder energie verbruikt, maar ook de zichtbaarheid verbetert. Zowel het dagrijlicht als het knipperlicht vormen een integraal onderdeel van het lichtontwerp.

Extra inruil op Emotion modellen
De Ambition lijn volgt de zeer succesvolle Emotion range op. Deze staat gelukkig ook nog op voorraad. Wellicht interessant voor u om deze met extra inruil direct uit voorraad te kunnen rijden! Qua comfort en afwerking doet deze range zeker niet onder voor de Ambition range. En met 1100 liter bagage ruimte is de (e)Crossover de ruimste brommobiel op de Nederlandse markt.

Aixam Veiligheid Keuring AVK
Wilt u veilig de winter in dan kan dat vanzelfsprekend met de AIXAM Veiligheid Keuring. Speciaal door AIXAM ontwikkeld om uw AIXAM op 42 punten te controleren en waar nodig aan te passen. Tijdens de open dagen kunt een afspraak maken en wellicht al laten keuren! Wel zo veilig.

AIXAM Insurance
In samenwerking met Meijers Assurantien ontwikkelde AIXAM voor haar rijders de AIXAM polis met veel voordelen zoals een scherpe premie en zeer gunstige voorwaarden. Bij aankoop van een nieuwe AIXAM, Mega of Minauto kan u de premie laten uitrekenen. Rijdt u al een AIXAM dan kan hiervoor ook een premie uitgerekend worden. Dat kan u veel voordelen opleveren!

Wij heten u van harte welkom op onze open dagen!
De Graaf Mobiliteit & Welzijn, De Veken 5 in Opmeer, T. 0800-45 45 123, www.degraafmobiliteit.nl

Reacties