IJspret voor iedereen
vrijdag 22 december 2023

Kom dus lekker vrij schaatsen of mee doen aan onze leuke ijsactiviteiten! De activiteiten die op de binnenbaan weer worden verzorgd door de plaatselijke schaatsverenigingen zijn icegames, kunstrijden of ijshockey. Deelname is gratis en zonder inschrijving (start om 14.30 uur). Bekijk onze website en onze socials voor meer informatie.

Kom lekker schaatsen op Eerste en Tweede Kerstdag
In de kerstvakantie wij hanteren aangepaste openingstijden (bekijk onze website voor de meest actuele openingstijden). Op Eerste en Tweede Kerstdag is IJsbaan De Westfries ook geopend! Eerste Kerstdag zijn we open van 13:00 tot en met 17:00 uur en Tweede Kerstdag zijn we geopend van 11:00 tot en met 17:00 uur. Nieuwjaarsdag (1 januari) is de ijsbaan gesloten.

Skip de wachtrij!
Wij verwachten een ijsbaan vol gezelligheid met veel bezoekers! Mocht je niet in de wachtrij willen staan, dan kun je alvast je kaartje(s) online kopen. Je hoeft niet te reserveren en het kaartje is na aanschaf twee maanden geldig. Koop je ticket alvast online via https://www.optisport.nl/activiteiten/recreatief-schaatsen/schaatsbaan-de-westfries-hoorn

Fotografeer jouw unieke kerstmoment
IJsbaan De Westfries is omgetoverd tot een winterparadijs met de mooiste lichtjes, een kerstboom van ruim 6 meter hoog en een arrenslee met rendieren. Creëer jij de leukste kerst shots op en naast het ijs?

Kunstijsbaan De Westfries, Westfriese Parkweg 5, 1625 MA Hoorn, 0229-277660

Reacties