Kermis Blokker leeft
woensdag 13 september 2017

Zoals bij een echte kermis hoort komen er als vanouds weer vier dagen lang kermisattracties (autoscooters, zweefmolen, draaimolen, trampoline, schiettent, etc.) op het Beursplein te staan. In samenwerking met de exploitanten zijn er diverse acties geregeld. Zo is er gratis schminken op zondagmiddag en gratis oliebollen op maandagmiddag.

Ook in en rond café Het Gouden Hoofd is tijdens de kermis van alles te beleven. De vrijdag ná het traditionele bakvoetbal is er vanaf 00.00 uur een gezellige afterparty. Zaterdag start het feest in Het Gouden Hoofd om 20.00 uur met DJ Cees Weel met als thema “White”, kom in het wit. De avond wordt verder opgeluisterd met een spetterend optreden van Wesly Bronkhorst. 

Zondag vanaf 16.00 uur gaat het dak er af tijdens het ‘Oktoberfest’ in de feesttent voor Het Gouden Hoofd met medewerking van de feestband “Tirol Sound”. Vanaf 20.00 uur doet DJ Dolphin er nog een schepje boven op.
Maandag is het Lazy Monday, lekker bijkomen van het weekend. Kermispoker vanaf 13.00 uur, vanaf 18.00 uur biefstuk eten voor een tientje. 

Dinsdagavond wordt “De Reünie van Blokker”. Iedereen, jong en oud is vanaf 20.00 uur van harte welkom om als vanouds weer klas- en dorpsgenoten, vrienden en bekenden te zien en te spreken op deze ouderwets gezellige slotavond. Vanaf 20.00 is er live muziek van de band “Thats for U”. 

Reacties