Lieshout gaat verhuizen
maandag 18 december 2023

In een tijd waarin de wijk zich ontwikkelde met diverse winkels zoals een supermarkt, groentewinkel en een slager, heeft Lieshout zich onderscheiden door, daar waar anderen in de loop van de tijd stopten, te blijven en zelfs haar winkel meermaals uit te breiden.

Recentelijk heeft Intermaris aangegeven plannen te hebben om onder andere het winkelpand op de Joh. Poststraat te slopen, wat Lieshout dwingt om een nieuwe koers te varen. De onderneming zal verhuizen naar bedrijventerrein HN 80, waar ze hun expertise voortzetten en hun diensten blijven aanbieden. Naast de verkoop van witgoedapparaten, zullen ze zich ook blijven richten op het onderhoud, de reparatie en de vervanging van keukeninbouwapparatuur.

Verhuizing
Tot en met zaterdag 23 december blijft Lieshout geopend op de vertrouwde locatie op de Joh. Poststraat 46. Tijdens de week tussen Kerst en Nieuwjaar (van 27 december tot en met 1 januari) zijn ze gesloten om de volledige verhuizing naar de nieuwe locatie te kunnen voltooien. Vanaf 2 januari 2024 heten ze hun klanten van harte welkom in de showroom op het nieuwe adres, Electronweg 9D in Hoorn. De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur, terwijl ze op zondag en maandag gesloten blijven. Voor het gemak van de klant is Lieshout de Witgoed Specialist 24 uur per dag online bereikbaar op www.dewitgoedspecialist.nl.

Service
Lieshout Dé Witgoed Specialist kijkt ernaar uit om de traditie van uitstekende service voort te zetten op hun nieuwe locatie en verwelkomt iedereen om de showroom te bezoeken op Electronweg 9D, 1627 LB Hoorn, of contact op te nemen via telefoonnummer 0229-215227.

Reacties