Omring betovert ijsbaan Roode Steen
maandag 04 december 2023

Iedereen is welkom om op donderdag 21 december tussen 19.00 en 21.00 uur aan te schuiven bij ‘Omring on ice’. Ook kunnen bezoekers gedurende deze twee uur gratis komen schaatsen.

Als ouderenzorgorganisatie weet Omring hoe gezellig een potje bingo kan zijn. Niet zo gek dus, dat de tent op de Roode Steen verandert in een kerstbingo. Compleet met warme chocomel, kersthits en wollen mutsen zitten bezoekers er warmpjes bij. Er zijn meerdere speelrondes en iedereen is welkom om binnen te stappen en mee te spelen.

Gaat jouw wens in vervulling?
Schaatsliefhebbers kunnen de ijzers onderbinden, want de ijsbaan is gedurende Omring on ice gratis toegankelijk. Er staat een wensboom waar bezoekers een wens kunnen opschrijven op een Omring-kerstbal. Omring kiest drie wensen uit om volgend jaar in vervulling te laten gaan. Iedereen kan een wens inleveren tot en met 31 december.

Een baan in de ouderenzorg
Omring on ice is voor werkzoekenden een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het werken bij Omring. De Noord-Hollandse zorgorganisatie heeft diverse functies beschikbaar. Denk aan een baan in de thuiszorg, op een woonzorglocatie of een revalidatieafdeling. Ook zijn er openstaande vacatures voor IT-experts die zich willen inzetten voor de zorgsector.

Carrièreswitch? Dat kan!
Omring heeft opleidingsplaatsen voor iedereen die een carrièreswitch naar de zorg wil maken. Zij-instromers kunnen aan de slag met een goed salaris en gaan één dag in de week naar school. Tijdens Omring on ice horen bezoekers alles over de mogelijkheden.

Kijk voor meer info op www.werkenbijomring.nl

Foto Benno Ellerbroek Photography

Reacties