Voorstelling Circus Sijm
woensdag 13 september 2017

De afgelopen 5 jaar is hij met zijn ouders, het gezin van zijn broer en zijn eigen gezin, vaste bezoeker geworden van circus Sijm. Het is haast een traditie te noemen en we beleven er met zijn allen ieder jaar veel plezier aan vertelt Evert.

Zelf heet ik dus ook Sijm van mijn achternaam en zo ben ik op het idee gekomen om circustent Sijm te willen vullen met alleen maar Sijm naamgenoten, inclusief alle nazaten (aanhang met kinderen). Hoe mooi zou het zijn: Circus Sijm voor familie Sijm!

Om dit idee te verwezenlijken heeft Evert, afgelopen voorjaar, contact gezocht met circusdirecteur Alex Sijm om een invulling te geven aan dit idee. Ook Alex was volgens Evert direct enthousiast en samen hebben ze gekeken naar wat er mogelijk zou zijn. Alles overwegend zijn ze toen tot het volgende gekomen:

De voorstelling zal plaatsvinden op zaterdag 28 oktober 2017 (einde herfstvakantie) om 13.30 uur op de Industrieweg in Grootebroek. De kosten zijn 7,50 euro per persoon, kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Inmiddels staat de teller al op 150 inschrijvingen maar in de circustent is ruimte voor maar liefst 400 man!

Daarom doet Evert een oproep aan alle Sijmen die het leuk vinden om zich aan te melden voor deze unieke voorstelling. Volgens Evert is Sijm een echte West-Friese naam en verwacht hij dat de oproep, via dit zondagsweekblad, veel mensen zal bereiken. Het bijna 500 pagina’s tellende “familieboek Sijm”, dat zijn oom Dick Sijm maakte levert hiervan het bewijs.

Mochten mensen het leuk vinden om samen met hun (klein)kind(eren) aanwezig te zijn bij deze exclusieve voorstelling, dan kunnen ze met Evert contact opnemen via e-mail adres: evertsijm@hotmail.com 

Reacties