Eerste glimp gefacelifte KONA en KONA N Line
zaterdag 05 september 2020

De compacte SUV is, na de nieuwe Hyundai i20, het volgende Hyundai-model in Europa dat ontworpen is volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness. Met deze ontwerpfilosofie wil Hyundai zijn (toekomstige) modellen een compleet nieuwe, onderscheidende uitstraling meegegeven.
De gefacelifte KONA oogt krachtiger dan zijn voorganger en krijgt een op een haaienneus geïnspireerd front dat het model een slanker uiterlijk geeft. De nieuw ontworpen dagrijverlichting geeft de KONA een hightech en verfijnde uitstraling. De stoere bumper en beschermplaat aan de voorzijde dragen bij aan het indrukwekkende uiterlijk.

De op de autosport geïnspireerde uitvoering N Line van de gefacelifte KONA krijgt een meer aerodynamisch design met laag geplaatste luchtinlaten en een agressiever ogende voorbumper. Het front is verder voorzien van hoekvinnen en slanke plooien voor een sportieve styling.

De benzine-uitvoering van de KONA verschijnt later dit jaar in de showroom. De verwachting is dat de KONA Hybrid in het eerste kwartaal van 2021 in Nederland arriveert. Van de KONA Electric wordt een facelift verwacht in 2021. Zakelijk rijders die kiezen voor de volledig elektrische variant van de compacte SUV profiteren van een lage bijtelling. Bovendien valt de KONA Electric op door zijn riante actieradius van 484 km (volgens WLTP).

Meer details over de gefacelifte KONA en KONA N Line volgen de komende weken.

Ursem - Barten Hyundai

De Compagnie 13, Zwaag
0229-248944
peterursem.hyundai.nl

Reacties