Audi; Op naar nul-emissie
maandag 25 december 2017

Elektrisch rijden is de toekomst. De afgelopen jaren blikte Audi al vooruit met studiemodellen als de Audi e-tron quattro concept en Audi e-tron Sportback concept. Toekomst wordt realiteit met de komst van de eerste puur elektrische Audi eind 2018, als voorbode van een volledige lijn Audi e-tron-modellen. Om het belang te duiden dat Audi in Nederland hecht aan elektrische mobiliteit en de Audi e-tron-modellen van de toekomst, heeft Audi Nederland in samenwerking met Selmore Creative Agency de veelzeggende campagne ‘Road to zero’ ontwikkeld. 

De campagne ‘Road to zero’ is voor Audi de opmaat naar de introductie van de Audi e-tron, eind 2018. De Audi e-tron wordt Audi’s eerste 100 procent elektrische auto. De premium elektrische SUV in het hogere segment wordt gebaseerd op de Audi e-tron quattro concept SUV, die zich onder meer onderscheidt door een acceleratie van 0-100 km/u in 4,6 seconden, een top van 210 km/u, een puur elektrisch vermogen van 370 kW en een rijbereik van ruim 500 kilometer op een batterijlading.

Vanaf eind 2018 staat de Audi e-tron – die CO2-neutraal geproduceerd gaat worden in Audi’s fabriek in Brussel – bij de Nederlandse dealers. Begin 2019 wordt hij in ons land leverbaar.Voor meer informatie over de aftrap van Audi’s toekomst, op weg naar nul emissie: www.zero.audi.nl 

Heron Auto

De Marowijne 53, Zwaag
0229-276600
www.heronauto.nl

Reacties