Cupra en FC Barcelona
dinsdag 06 april 2021

CUPRA en FC Barcelona willen een inspiratiebron zijn voor jonge sportieve mensen, door ons samen te richten op een nieuw tijdperk van optimisme en ambitie. Met onze samenwerking willen wij verandering stimuleren. Daarom betrekken we de spelers van FC Barcelona zo nauw bij de CUPRA-beleving,” vertelt Antonio Labate.

Perfectionisme
Enkele maanden geleden stelden de spelers van FC Barcelona hun favoriete CUPRA-model samen en perfectioneerden hem verder naar eigen smaak en voorkeur. De meeste spelers kozen uiteindelijk voor de CUPRA Formentor. De sportieve cross-over is leverbaar in twee verschillende varianten met plug-in hybridetechniek. Deze week vond de overhandiging van de auto’s plaats, die op de gevoelige plaat werd vastgelegd door de internationaal befaamde fotograaf en influencer Jordi Koalitic.
Sportief en persoonlijk
Jordi Koalitic en zijn broer Arnau behoren met meer dan 26 miljoen volgers tot de meest invloedrijke online-fotografen ter wereld. Na de fotoshoot vertelt Jordi: “We maken gebruik van een smartphone en spelen met optische effecten door dagelijkse gebruiksvoorwerpen toe te passen – in dit geval een spiegel en het wiel van de auto. Uit conceptueel oogpunt hebben we geprobeerd de identiteit van de voetballer tweeledig uit te beelden, met zowel een sportieve als een persoonlijke kant, en dit te koppelen aan zijn gepersonaliseerde CUPRA.”

Wereldwijde samenwerking
In 2019 bundelden CUPRA en FC Barcelona hun krachten. Binnen dit samenwerkingsverband is CUPRA de officiële Automotive en Mobility Partner van FC Barcelona, alsmede één van de Global Official Partners van de club. De twee organisaties willen de stad Barcelona wereldwijd onder de aandacht brengen als bron van talent en innovatie, en organiseren unieke evenementen voor Barça-fans wereldwijd.

Broekhuis

De Marowijne 53, Zwaag
0229-276600
www.broekhuis.nl

Reacties