Mazda Pierre viert 5-jarig jubileum
zondag 11 april 2021

Om dit jubileum op een leuke manier te vieren, wordt er gul getrakteerd op speciale aanbiedingen. Het gehele jaar komt Mazda Pierre met verrassende acties waarin het getal 5 extra de aandacht trekt. De acties gelden by the way ook voor de vestiging Heerhugowaard. Houd dus vooral de website www.mazdapierre.nl in de gaten.
Vanzelfsprekend komt Mazda Pierre naast bovengenoemde acties ook nog eens met een geweldige verrassing. Iedereen die een nieuwe Mazda koopt in april of mei, maakt dan kans op een dynamische rondvlucht boven West-Friesland in een helikopter. Directeur John Pronk en Sales Manager Zwaag Pieter Mellema – het gezicht van Mazda Pierre in Zwaag – zijn helemaal in de stemming. Daarom krijgt iedere bezoeker sowieso een gave goodie bag met leuke Mazda gadgets cadeau. Mazda: Drive Together!

Klaar voor de toekomst
Zowel het merk Mazda als het autobedrijf Mazda Pierre, hebben door de jaren heen bewezen sterk, optimistisch en enthousiast te zijn. Wie bekend is met Mazda, wil eigenlijk het liefst nooit meer in een auto van een ander merk de weg op. Dat komt waarschijnlijk, doordat dit merk een tikkeltje eigenwijs is en altijd vol vertrouwen de toekomst tegemoet treedt. Mazda staat sinds het begin al synoniem voor Japanse betrouwbaarheid en probleemloos rijden. De combinatie van comfort en uitstraling zijn uitnodigend voor iedereen die waarde hecht aan topkwaliteit. Mazda is zich overigens steeds meer bezig gaan houden met duurzaamheid. Tegenwoordig doet Mazda er onder de noemer ‘Sustainable Zoom-Zoom 2030’ alles aan om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Een onderdeel daarvan is met de Skyactiv-X benzinemotor. Dit heeft alles te maken met de ‘well-to-wheel’ perspectief, waarbij niet alleen wordt gekeken naar de uitstoot van de auto als hij op de weg is, maar naar de gehele levenscyclus, van productie tot recycling Benieuwd naar welke nieuwe Mazda op jouw lijf geschreven is? Maak een persoonlijke afspraak en laat je rondleiden in de showroom. Zo zie je maar weer, dat deze tijd ook voordelen heeft. Val jij als een blok voor de Mazda CX-30, de CX-5 of zie je jezelf al rondrijden in de elektrische MX-30? Kom het gewoon zelf ontdekken!

Familiebedrijf
Mazda Pierre staat al ruim veertig jaar bekend als dé Mazda-dealer van Noordwest Nederland. In 1973 begon oprichter en naamgever Piet Pronk als DAF-dealer, een gegeven waar het familiebedrijf nog altijd super trots op is. Na twee jaar voegde Pronk Mazda al toe aan zijn assortiment en ook daar heeft hij nooit spijt van gehad. Sinds 1975 kon Pronk zich ook Mazda dealer in de regio Groot Alkmaar noemen. In de loop der jaren is Mazda Pierre bekend geworden om z’n vakmanschap, vriendelijkheid en klantgerichtheid. Dat zie je terug in de loyale klantenkring en aan de verschillende klanttevredenheidsonderzoeken waar Autobedrijf Pierre hoge scores van rond de 8.5 haalt. In 2003 nam John Pronk het stokje van zijn vader over en heeft het bedrijf verder uitgebouwd tot wat het nu is. In april 2016 is de tweede vestiging van Mazda Pierre geopend aan De Factorij 57 in Zwaag. Sinds januari 2021 heet Pieter Mellema hier samen met het gehele team alle klanten enthousiast welkom.

Meer dan alleen nieuwe auto’s
Naast het aanbod van nieuwe auto’s, is er ook een ruim assortiment van Mazda modellen die klaar staan om mee weg te rijden voor een blij tweede leven. In service en onderhoud blinkt Mazda Pierre zeker ook uit. Of het nu gaat om een kleine of grote beurt, de APK, een bandenwissel of een schadehandeling: Mazda Pierre regelt het goed en snel tegen een eerlijke prijs.

Mazda Private Lease
Wil je wel in een nieuwe Mazda rijden, maar voel je meer voor leasen dan kopen? Met Mazda Private Lease rij je in een gloednieuwe Mazda voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief wegenbelasting, all-riskverzekering, pechhulp, onderhoud, rente, afschrijving en afleverkosten. Laat je alle ins en outs vertellen bij een kop verse koffie.

Maak meteen een afspraak
Vanzelfsprekend werkt Mazda Pierre momenteel uitsluitend op afspraak. Die afspraak kun je online maken, maar bellen mag je natuurlijk ook. Je hebt dan het rijk alleen om te kijken, je te laten adviseren en alle vragen over Mazda te stellen die er maar in je opkomen. Ook voor onderhoud of APK ben je op afspraak van harte welkom. Of wil je een proefrit maken in een nieuwe Mazda? Wij bedanken alle klanten die de afgelopen 5 jaar in Zwaag ons het vertrouwen hebben gegeven.

Hoorn, De Factorij 57, 1689 AK Zwaag, 0229 745 219, www.mazdapierre.nl
Heerhugowaard, Nijverheidsstraat 8, 1704 RA Heerhugowaard, 072 571 5406, www.mazdapierre.nl

Mazda Pierre Hoorn

De Factorij 57, Zwaag
0229-745219
www.mazdapierre.nl

Reacties