MG start 2021 met nieuwe EHS Plug-in Hybrid
maandag 11 januari 2021

De ruimere EHS Plug-in Hybrid SUV met plug-in hybrideaandrijving. De nieuwkomer arriveert in het eerste kwartaal van 2021 in Nederland. 

Eind vorig jaar introduceerde Van Mossel MG de 100% elektrische MG ZS EV, een SUV in het B-segment die veel lovende reacties ontving. De nieuwe MG EHS Plug-in Hybrid - een C-segment SUV - biedt 52 kilometer* aan elektrisch rijbereik en accelereert in 6,9 seconden vanuit stilstand naar 100 kilometer per uur. De uitvoeringslijn is eenvoudig, met keuze uit een Comfort of Luxury. Beide uitvoeringen zijn rijk uitgerust met moderne features. Daarnaast is de Edition One gelimiteerd verkrijgbaar voor € 34.990**. De prijs van deze instapuitvoering met grotere 18” lichtmetalen velgen is € 1.000 scherper geprijsd en bevat een maat grotere velgen dan standaard op de Comfort-uitvoering. Voor € 2.000 extra ten opzichte van diezelfde Comfort is de auto onder andere uitgerust met een panorama dak, een achteruitrijcamera met dynamische geleidingslijnen en meer. De MG EHS Plug-in Hybrid is inmiddels te bestellen bij de Van Mossel MG brandstores in Amsterdam en Breda en arriveert dit kwartaal nog op deze locaties.

Transitie naar zero-emissie mobiliteit
Als mobiliteitsdienstverlener in de breedste zin van het woord ziet Van Mossel de elektrische auto als een belangrijk onderdeel in de transitie naar zero-emissie mobiliteit. In de MG brandstores wordt de klant dan ook volledig geïnformeerd en geadviseerd over onder andere het aanbod van elektrische auto’s, de kosten en vindbaarheid van laadpunten. Met de lancering van verschillende lage-emissie-voertuigen in de komende jaren toont MG haar volledige commitment aan elektrische mobiliteit.
Over Van Mossel Automotive Groep
De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de
Automotive sector in Nederland. Sinds het laatste kwartaal van 2019 is Van Mossel exclusief distributeur en officieel dealer van het merk MG. In totaal telt Van Mossel Automotive Groep ruim 250 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, smart, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki, Volvo, Polestar en Isuzu. Verder exploiteert de groep negen Occasion-vestigingen en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van carrosseriebedrijven.

International Car Lease Holding, met een wagenpark van circa 90.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privé Lease, Direct Lease, Westlease en J&T Autolease. Met ruim 4.000 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa € 3 miljard op jaarbasis.

Van Mossel Automotive Groep

De Marowijne 51, Zwaag
0229-291930
www.vanmossel.nl

Reacties