Renault, ontdek de nieuwe Kadjar
maandag 08 oktober 2018

Speciale aandacht ging uit naar comfort, kwaliteitsbeleving en ergonomie. Het interieur is compleet herzien om nog meer comfort te bieden. De nieuwe Renault Kadjar is leverbaar met nieuwe benzine- en dieselmotoren die garant staan voor meer rijplezier dankzij het lagere brandstofverbruik en betere prestaties. De TCe GPF 1,3-liter benzinemotor is leverbaar met vermogens van 103 kW (140 pk) en 118 kW (160 pk).

Deze nieuwe benzinemotor is ontwikkeld in samenwerking met Daimler en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen van beide fabrikanten. Ten opzichte van de vorige TCe-motor biedt de nieuwe krachtbron meer vermogen over een breder toerenbereik, meer trekkracht bij lagere toerentallen, een lager brandstofverbruik en dus ook een lagere CO2-uitstoot.

Tijdens de autoshow introduceert Renault ook nieuwe generatie dieselmotoren - genaamd Blue dCi - die voorzien zijn van de nieuwste systemen voor het actief verlagen van emissies. De nieuwe Kadjar wordt leverbaar met de 1.5 Blue dCi met 85 kW (115 pk). De prijzen en data worden in een later stadium bekend gemaakt.

Stokman

De Factorij 7, Zwaag
0229-282080
www.stokman.nl

Reacties