Renault introduceert de nieuwe Express
donderdag 03 juni 2021

Renault produceert de nieuwe EXPRESS in de Renault fabriek in Tanger (Marokko). De prijzen beginnen bij € 12.990,- (excl. BTW/BPM) en het model is vanaf heden te bezichtigen in de showroom.


Een optimaal laadvolume
De in de zijkant geplaatste schuifdeur heeft een opening die 716 mm breed is. Dat resulteert in de grootste laadopening in dit segment. Om gemakkelijk te kunnen laden, lossen en toegang te krijgen tot de goederen in de laadruimte, is de nieuwe EXPRESS uitgerust met 2/3 - 1/3 achterportieren voor een extra brede toegang tot de achterkant. Het model biedt in zijn klasse de beste verhouding tussen de laadruimte (met tussenschot) en de voertuiglengte, wat een totale bruikbare laadruimtelengte van 1,91 meter oplevert. De nieuwe EXPRESS heeft een laadruimte met een inhoud van 3,3 m³.

Een dynamisch en robuust exterieurdesign
De nieuwe EXPRESS heeft een verticale bumper, een hoge grille, een geribbelde motorkap en vloeiende lijnen voor een krachtige uitstraling. Aan de voorkant valt verder de voor Renault kenmerkende C-vormige LED-verlichting op. Het elegante design omvat fraaie afwerkingsdetail en chromen accenten die gewoonlijk op een personenauto te vinden zijn.

Minder zichtbare details, afwerking van hogere kwaliteit
De nieuwe EXPRESS heeft een gestroomlijnd design. Aan de voorkant onttrekt de verhoogde motorkaplijn de ruitenwissers, de ruitensproeiers en de scharnieren aan het oog. Het sleepoog vooraan is ingebouwd in de mistlampafdekking. Aan de achterzijde zijn de openingen verwijderd voor extra veiligheid en diefstalbeveiliging.

Auto aan huisstijl van bedrijf aan te passen
De nieuwe EXPRESS wordt geleverd met de exclusieve carrosseriekleur Blue Iron en vier kleuren die vergelijkbaar zijn met die van de nieuwe Kangoo: Blanc Glacier en Gris Urban – beide uni-kleuren – of Gris Highland en Noir Nacré met een metallic afwerking. Natuurlijk kunnen specifieke kleuren worden aangepast aan de kleurcodes van grote wagenparken.

Stokman

De Factorij 7, Zwaag
0229-282080
www.stokman.nl

Reacties