Renault Trafic verkrijgbaar als combi
zaterdag 10 april 2021

De gloednieuwe Renault Trafic is verkrijgbaar als Combi, voor een groot aantal passagiers, of als SpaceClass, voor het vervoer van VIP-klanten. Het DNA van de Trafic is nu sterker dan ooit, met een krachtiger design, een geoptimaliseerd interieur, meer motoren om uit te kiezen en veiligere prestaties.

De nieuwe New Trafic Combi is bijzonder geschikt voor grote gezinnen alsmede bedrijven en lokale overheden die diensten aanbieden voor het verplaatsen van mensen. Hij beantwoordt aan de vraag naar meer modulaire zitplaatsen, zonder in te boeten aan comfort en opbergruimte. De nieuwe Renault SpaceClass is bestemd voor de veeleisende klant die op zoek is naar veelzijdigheid, ruimte en exclusief comfort. Klanten die op avontuur willen, zullen precies vinden wat ze nodig hebben met de Escapade-versie. Deze uitvoering is ontworpen als recreatievoertuig, de zitbank kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een bed (maximaal 1,90 meter lang). De uitneembare tafel en het extra leeslampje aan de zijkant maken hem tot de perfecte metgezel voor een stressvrij uitstapje.

Prijzen van de Trafic Combi en de nieuwe SpaceClass worden in april gecommuniceerd. De modellen staan vanaf mei bij de Renault-dealer in de showroom.

Het interieur is volledig herzien. Het heeft met 935 mm de grootste hoofdruimte in het segment. De opbergcapaciteit in het dashboard is vergroot tot 86 liter dankzij een betere indeling van de opbergruimte. De nieuwe Combi Traffic en nieuwe SpaceClass zijn verkrijgbaar in twee lengtes en kunnen tot negen personen vervoeren met 1,8 m3 bagageruimte.

De opbergruimte op het dashboard bedraagt maximaal 17,7 liter bij de nieuwe Trafic Combi en 13,2 liter bij de nieuwe SpaceClass. Er zijn twee nieuwe opbergvakken: één vóór de bestuurder en één in het midden van het dashboard.

De nieuwe Renault Trafic, in de uitvoeringen Combi en SpaceClass, bevat meer technologie met een nieuw 8-inch touchscreen en een inductie-smartphone-oplader. De connectiviteit wordt naar een hoger plan gebracht met het nieuwste multimedia- en navigatiesysteem Renault EASY LINK (compatible met Android Auto en Apple CarPlay).

Stokman

De Factorij 7, Zwaag
0229-282080
www.stokman.nl

Reacties