Toyota, nieuwe Proace bedrijfswagen in aantocht
woensdag 10 oktober 2018

Een volgende stap zet Toyota Nederland door de Proace 4x4 te introduceren. Deze komt eind november al naar Nederland. In opdracht van Louwman & Parqui gaat Automobiles Dangel een brede lijn van Proace modelvarianten voorzien van het ingenieuze Dangel 4×4 systeem dat standaard voorzien is van elektronisch inschakelbare 4×4. Hierdoor is de uitstoot en het brandstofverbruik onder normale rijomstandigheden zeer laag, met een gunstig effect.

Toyota levert in Nederland sinds vele jaren een hele reeks aan 4×4 modellen. Van de onlangs gelanceerde totaal nieuwe Toyota RAV4, de onverwoestbare Toyota Hilux en de iconische Toyota Land Cruiser. De nieuwe Toyota Proace 4×4 completeert het levergamma voor klanten die een bestelwagen zoeken met een inhoud van 4,6 tot 6,6 m3 met vierwielaandrijving. 

De Proace bedrijfswagens in 4×4 uitvoering staan vanaf eind november op de Nederlandse prijslijsten en worden daarna geleverd via alle Toyota dealers in Nederland. Standaard voorzien van Toyota’s 3 jaar – 100.000 km fabrieksgarantie (hetgeen het eerst bereikt is) en de full service met een vast aanspreekpunt bij de Toyota dealer.

Toyota Botman

De Marowijne 31, Zwaag
0229-548500
www.toyota-botman.nl

Reacties