Toyota presenteert nieuwe versies
zaterdag 06 oktober 2018

De nieuwe Corolla Hatchback en Touring Sports zijn lager, breder, langer en sportiever dan voorheen. De Corolla is ’s werelds bestverkochte auto aller tijden. De nieuwe Toyota RAV4, met een opvallend krachtig design, beleeft zijn Europese publieksdebuut. De RAV4 is ’s werelds bestverkochte SUV. Verder steelt ook de nieuwe Camry de show.

De nieuwe Toyota Corolla volgt in Europa en dus ook in Nederland de Toyota Auris op. Net als de eerder voorgestelde Corolla Hatchback staat de stijlvolle en extra ruime stationwagen met z’n ruime wielbasis op het nieuwe TNGA-platform wat bijdraagt aan het lage zwaartepunt voor een extra dynamisch rijkarakter. Zowel de Corolla Hatchback als de Corolla Touring Sports is leverbaar met twee hybride aandrijflijnen: een vernieuwde 1.8 Hybrid Electric en een volledig nieuwe 2.0 Hybrid Electric. Met deze laatste aandrijflijn heeft de Corolla een unieke positie op de markt.

Geen enkele conventionele aandrijflijn biedt dezelfde combinatie van prestaties en efficiency. Daarmee is de Corolla 2.0 Hybrid hét alternatief voor de zakelijke dieselrijder die veel vermogen gewend is. De nieuwe Corolla is vanaf maart 2019 in Nederland leverbaar. De Corolla Sedan wordt op een later tijdstip onthuld. De leaseprijs van de Corolla Hatchback (1.2 Turbo 116 pk Comfort 5-deurs) start bij 319 euro per maand.

Het interieur van de nieuwe Toyota Corolla ziet er niet alleen goed uit, zo voelt het ook. De toegepaste materialen zijn premium en zorgen voor een stijlvolle ambiance. Toyota heeft het interieur op de Europese smaak afgestemd, wat resulteerde in een modern en ruim interieur dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het dashboard benadrukt het ruimtelijke gevoel, met onder meer ook meer zicht op de weg. De sportieve lage zitpositie van de Corolla blijft behouden, wat bijdraagt aan een meer betrokken rijgedrag.

Toyota Botman

De Marowijne 31, Zwaag
0229-548500
www.toyota-botman.nl

Reacties