Toyota presenteert toekomstvisie
zondag 07 oktober 2018

Ten eerste: kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben altijd al deel uit gemaakt van het Toyota DNA en zullen dit ook in de toekomst blijven doen. Ten tweede: Toyota heeft meer dan 20 jaar ervaring met zelfopladende hybridetechnologie en deze ontwikkeld, verbeterd en gedemocratiseerd.

Met meer dan twee miljoen verkochte hybride modellen in Europa, blijft de technologie iets waarmee Toyota zich onderscheidt. De hybride modellen vertegenwoordigen 46 procent van alle Toyota verkopen in Europa, gemeten over de eerste acht maanden van dit jaar. In West-Europa is dit zelfs 59 procent. Dit is meer dan in elke andere regio van de wereld.

Toyota toont op de Autosalon van Parijs 2018 alleen hybride modellen; van de compacte Yaris en de nieuwe generatie Corolla tot de eveneens volledig nieuwe RAV4 en Camry Hybrid die Toyota volgend jaar op de Europese markt introduceert. 

Ten derde: naast de hybride technologie speelt ook het modulaire voertuigplatform TNGA (Toyota New Global Architecture) een significante rol bij de nieuwe modellen en aandrijflijnen van Toyota. TNGA is meer dan een voertuigplatform. Het is een engineering- en designfilosofie die ervoor zorgt dat Toyota modellen een meer emotioneel design hebben en meer rijplezier geven dan voorheen.

Toyota Botman

De Marowijne 31, Zwaag
0229-548500
www.toyota-botman.nl

Reacties