Vernieuwde Golf Sportsvan nu leverbaar
maandag 08 januari 2018

De vernieuwingen aan de Golf Sportsvan liggen in lijn met die van de eerder vernieuwde Golf. Hij heeft nieuwe bumpers, koplampen met LED dagrijverlichting en LED-achterlichten. Ook is er een nieuwe lijn lichtmetalen velgen beschikbaar (16-18 inch). In het interieur zorgen nieuwe bekledingsmaterialen en afwerkingsaccenten voor een frisse en hoogwaardige uitstraling.

De Golf Sportsvan is er net als de Golf met nieuwe infotainmentsystemen met grote touchscreens. Zelfs de basisuitvoering heeft al een kleurendisplay met een formaat van 16,5 cm. De Golf Sportsvan biedt verder de nieuwste assistentiesystemen. Standaard beschikt hij over Front Assists met City Emergency Braking en voetgangersherkenning. Ook is hij er optioneel met een fileassistent. Deze neemt in stop-and-go verkeer bij snelheden tot 60 km/u bepaalde rijtaken van de bestuurder over en draagt zo bij aan extra comfort en meer veiligheid. Ook de nieuwste generatie Park Assist is beschikbaar en dat geldt ook voor het vooruitziende inzittenden- beschermingssysteem PreCrash en Trailer Assist, dat achteruit rijden met aanhangers tot kinderspel maakt.

Voor de Golf Sportsvan staat een nieuwe range motoren klaar. Zowel de TSI benzinemotoren als de TDI diesels beschikken over directe inspuiting in combinatie met turbotechnologie. De benzinerange start met de 1.0 TSI driecilinder in twee vermogensvarianten.

Heron Auto

De Marowijne 53, Zwaag
0229-276600
www.heronauto.nl

Reacties