Volvo Ton van Kuyk Hoorn bouwt aan een nieuwe toekomst
vrijdag 07 februari 2020

Het kenmerkende filiaal van de Volvo-dealer aan de Kernweg 8 wordt van top tot teen in een nieuw, duurzaam jasje gestoken volgens de allernieuwste richtlijnen van de autofabrikant.

Volvo Retail Experience
Onderdeel van de verbouwing is de verandering naar het ‘Volvo Retail Experience’ concept. Dit houdt in dat de showroom een meer premium uitstraling krijgt met LED-verlichting, lichtgrijze vloertegels en meer focus op de ruimtelijke opstelling van de nieuwe Volvo’s. Er zal een vernieuwde wand met een ruim aanbod aan lak- en bekledingstalen aanwezig zijn en met behulp van de losse inlegstalen kan de klant zijn of haar nieuwe Volvo op een bijzondere manier samenstellen.

Een ruim gedeelte van de showroom wordt omgetoverd tot een Scandinavische living. Hier kan men in alle rust werken in één van de flex-werkplekken, of genietend van een kop heerlijke koffie door de glazen wand kijken hoe de technici aan de auto werken.

Volvo Personal Service
Naast alle vernieuwingen in de showroom en de werkplaats kent deze laatste nóg een vernieuwing: ‘Volvo Personal Service’. Volvo Personal Service is een unieke innovatie in auto-onderhoud. Een pitstop voor snel en efficiënt onderhoud. Hierbij heeft de klant contact met zijn of haar 'eigen' team van technici en wordt het onderhoud of de reparatie direct besproken.

Tijdelijk een andere locatie
Tijdens de verbouwing – die naar verwachting zo’n vijf weken in beslag neemt – wordt de showroom tijdelijk verplaatst naar de overburen van Bert Ooms Verhuizingen B.V., aan de Kernweg 21. Daar ontvangt de Volvo-dealer tijdelijk haar klanten en staan de auto’s en verkoopadviseurs klaar. Ook voor onderhoudswerkzaamheden kunnen klanten gewoon in Hoorn op het bestaande adres terecht voor het brengen en halen van hun auto.

Wilt u op de hoogte blijven van alle vorderingen én een kijkje achter de schermen krijgen van de verbouwing? Volg dan het blog op tvk.nl/nieuws of neem af en toe kijkje op de social media kanalen van Volvo Ton van Kuyk.

Ton van Kuijk

Kernweg 8, Hoorn
0229-284005
www.tvk.nl

Reacties