Brasserie De Rooie Kip, gastvrij familiebedrijf
maandag 12 juni 2017

U vindt er naast een uitgebreide dinerkaart ook volop andere eetmogelijkheden, waarbij de vele heerlijke lunchsuggesties zeker niet onvermeld mogen blijven. Het interieur is er fris en overzichtelijk en wie tijdens een zonnige dag nog een leuk terrasje zoekt, is hier voor de deur van harte welkom. Zeker ook voor de bezoekers aan de Hoornse schouwburg is de Rooie Kip een prima eetadres voor de voorstelling begint.

Brasserie De Rooie Kip is een plek voor een prima avondje uit. Een gezellige en ontspannen sfeer vormen hier de basis. De menukaart is rijk gevarieerd en vele gerechten worden hier zelf gemaakt. Zo heeft de eigen gemaakte garnaal kroket inmiddels de status van ‘beroemd zijn’ bereikt.  Maar ook de vele huisgemaakte salades mogen in dit verband niet vergeten worden.

Verder zijn er o.a. dagverse broodjes, meerdere uitsmijters, biefstuk en zalmfilet verkrijgbaar. En ook aan de kinderen is gedacht. In de zaak vindt u bovendien regelmatig speciale aanbiedingen, die worden vermeld op de borden langs de muur. Alle gerechten kunnen eventueel ook worden ingepakt en meegenomen. En dit allemaal voor zeer billijke prijzen.

Brasserie De Rooie Kip vindt u aan Het Breed 25-27 in Hoorn tel. 0229-266620. 

Reacties