Genieten van de Aziatische keuken
vrijdag 07 juli 2017

Het restaurant bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van een historisch pakhuis aan de Nieuwendam 2.  Hier kunt u hier proeven van de vele rijke smaken uit de Aziatische keuken. Spijckers, dat is een avondje puur genieten… 

Hoewel de chef-kok hier een klassiek Europese scholing heeft afgerond, zit zijn voorliefde voor de Aziatische keuken bij hem in de genen. Hij heeft er oude receptenboeken van zijn moeder en oma bijgehaald en de verschillende Aziatische gerechten voorzien van een eigen twist. Het resultaat is een nieuwe menukaart met een verrassend en uniek smakenpalet. 

Bij Spijckers kunt u voor een vaste prijs van €24,50 (op vrijdag, zaterdag en zondag €27,50) onbeperkt gerechtjes bestellen. Deze gerechten worden dan vervolgens op een plateau midden op tafel gezet. U kunt dan niet alleen zo uw gerecht eten, maar nog leuker is het om de verschillende gerechten met elkaar te delen. Het ‘sharing is caring’ idee hierachter staat borg voor een avond vol mooie gesprekken en gezelligheid. 

Voor meer info en reserveringen kunt u bellen naar 0229- 210621 of mailt u naar info@spijckers.nl

Reacties