Grieks restaurant Zorba in de prijzen
dinsdag 13 maart 2018

Aan het einde van de spannende avond mocht het team uit Hoorn de eerste prijs in ontvangst nemen uit handen van Katja Schuurman. ‘De gemeente Award ‘het Leukste Restaurant van Hoorn’ dragen wij graag op aan alle medewerkers die deze prijs hebben mogelijk gemaakt,’ vertelt Mariska. ‘We hebben een fantastisch team en zonder de inzet en toewijding van Frank, Sanne, Martine, Petros, Alex, Aljero, Koen, Maarten, Melissa, Lina, Zoë en Nikita was het zeker niet gelukt.

Verder danken we natuurlijk onze gasten die via Facebook ons restaurant met zoveel positieve reacties steunden. We werken hier dagelijks met veel plezier en dat is nu dus beloond.’ Op de foto een deel van het Zorba team met v.l.n.r. gastvrouw Lina, kok Frank, Katja Schuurman, keukenprinses Sanne en gastvrouw Mariska.

Ook (opnieuw) kennismaken met Grieks restaurant Zorba, dan is wellicht het nieuwe maandmenu van maart een smaakvolle optie met o.a. als voorgerecht Florines; gevulde rode puntpaprika of Gegrilde kippenboutjes en een hoofdgerecht naar keuze met o.a. Mixed grill, giros, gekruid gehakt & kipfilet of Psaronefri; gegrilde varkenshaas met champignonsaus en geserveerd met frisse salade, rijst, saus & frites. Nu samen met een dessert slechts € 24,50.

U leest het, Griekenland is dichterbij dan u denkt. Restaurant Zorba de Griek vindt u aan het Kleine Noord 22 in Hoorn tel. 0229-217706 of kijk op www.zorba-hoorn.nl 

Reacties