Klaar om ontdekt te worden…
woensdag 05 juli 2017

De unieke locatie, vlak naast de historische Oosterpoort, en een compleet vernieuwde kleine en grote menukaart maken een bezoek aan het nieuwe restaurant extra bijzonder. Voor koffie, lunch, lounge en diner. 

De menukaart toont een grote variatie aan smaken. Er zijn zowel vis- als vleesgerechten verkrijgbaar met uiteraard een aantal vegetarische mogelijkheden. Verder wordt de menukaart regelmatig aangevuld met speciale diner voorstellen. ‘Wij beschouwen de keuken als het hart van onze onderneming,’ legt Arjan uit. ‘Daar kan je het verschil maken. Om die reden gebruiken we dagverse producten, werken we samen met toeleveranciers uit de regio en creëren we een eigen receptuur. Samen met een gezellige ambiance krijgt zo’n een avondje uit dan iets extra feestelijks.’ 

Lounge & Restaurant Het Wapen van Hoorn aan het Grote Oost 37-39 in Hoorn is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Op woensdag is de zaak gesloten maar wel beschikbaar voor groepen en gezelschappen. Voor alle info en reserveringen kunt u bellen met tel. 06-53250535. Er zijn diverse gratis parkeerfaciliteiten in de directe omgeving. Kortom: Rinske en Arjan en hun team kijken uit naar uw komst!

Reacties