La Sfida Hoorn, sleutel tot Italiaanse keuken
woensdag 21 maart 2018

Chef-kok Francesco Anglani en zijn rechterhand Sara Patarnello heten u hier van harte welkom. Hij kent de wereld van de Italiaanse keuken als geen ander. Hij was eerder o.a. werkzaam in het Hilton van Lecca en werkte als chef-kok voor de Italiaanse televisie. In Hoorn vond hij precies de uitdaging die hij wilde; een eigen restaurant waar hij zijn gasten op z’n eigen manier kan ontvangen en verwennen.

De all-you-can-eat formule is nieuw voor Italiaanse restaurants. Het concept biedt Francesco de mogelijk om meer kleinere gerechtjes met Italiaanse heerlijkheden te kunnen presenteren. Zo worden de smaakpapillen extra verwend en ontdekt u smaken uit Italië die u nog niet eerder heeft geproefd. Immers er is veel meer dan alleen maar pizza en pasta (al staan deze toppers natuurlijk gewoon op de kaart).

‘Wij bieden onze gasten een avond vol Italiaanse heerlijkheden,’ legt Francesco uit. ‘Onze kaart bevat kleine gerechtjes van voor- tot hoofdgerecht en als afsluiter een heerlijk verrassingsdessert. Tevens hebben wij een rijkelijk gevuld koud buffet met kleine hapjes en salades voor onze gasten klaar staan, waar iedereen onbeperkt van mag afnemen. Dit alles voor een vaste prijs (exclusief drankjes). Kinderen van 4 tot 14 jaar kennen een gereduceerde prijs. 

Verder is er nog de Chefs Table. Deze kunt u reserveren voor een speciaal 5-gangen diner met bediening en uitleg door chef-kok Francesco zelf. Ook kennis maken met de moderne variant op de Italiaanse keuken? Bij La Sfida bent u van harte welkom. U vindt het restaurant aan het West 70 in het centrum van Hoorn. Tel. 0229-743120. Ook voor feesten, bruiloften en catering aan huis of bedrijf. Graag tot ziens! Op de foto het team bij La Sfida.

Reacties