Restaurant De Egelantier in Wijdenes viert feest
vrijdag 29 juni 2018

Inmiddels hebben Annette Mudde en chef-kok Henk Hoogland al vele honderden gasten rondom de fraaie open haard mogen verwelkomen en heeft het restaurant in culinair Westfriesland een eigen plek ingenomen. En met het zomerseizoen in aantocht is ook het terras zeker een ideale plek voor een lunch of gezellig diner. Zeker na een heerlijke wandel- of fietstocht.

Restaurant De Egelantier heeft veel te bieden. Binnen is er de bijna huiselijke sfeer, die wordt versterkt door een centraal geplaatste open haard. De verschillende ruimtes maakt de zaak zeer geschikt voor grotere groepen, bruiloften en personeelsfeesten. Daarnaast biedt de uitgebreide menukaart voldoende mogelijkheden om de smaakpapillen eens extra te verwennen. Chef-kok Henk Hoogland maakt daarbij zo mogelijk gebruik van dagverse streekproducten en ingrediënten, die hij in de regio Westfriesland tegenkomt.

Het 20-jarig bestaan wordt omlijst met een feestelijk ‘Egelantier Jubileum Weekend’. Van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli wordt er het hele weekend 20% korting gegeven op alle gerechten van de kaart (consumpties uitgezonderd). U dient hiervoor te reserveren via de website o.v.v. Jubileumactie. 

Naast het jubileum weekend is restaurant De Egelantier deze zomer ook een populaire opstapplaats voor diverse wandel- en fietsarrangementen. Zo kunt u deelnemen aan het ‘walking & dining’ arrangement. Een wandeling van acht kilometer met wat lekkers vooraf en als afsluiting een 2-gangen menu. Ook is er de ‘Scrabble Walk’ en het ‘Samen op Stap’ arrangementen waarbij u al puzzelend en zoekend langs de mooiste plekjes van Wijdenes en omliggende dorpen komt. Voor deze arrangementen wordt ook samengewerkt met andere horecagelegenheden. Meer info vindt u ook op de website.

Verder biedt restaurant De Egelantier naast de à la carte kaart nu ook plateservice gerechten. Met op deze kaart o.a. saté van kippendijen en huisgemaakte hamburgers. Ideaal voor na een flinke wandeling of als u een keer geen zin heeft om zelf te koken. De Egelantier is gevestigd aan 't Wuiver 32 in hartje Wijdenes. Tel. 0229-501286 E-mail: info@egelantier.net en website: www.egelantier.net Gratis parkeren kan er voor de deur.

Reacties