Restaurant J&T Mos presenteert eigen Week van het Restaurant
maandag 12 maart 2018

Tijdens hun eigen Week van het Restaurant presenteren zijn nu een weeklang een smaakvol 3-gangenmenu voor slechts 25,-. En hoe het menu er uit ziet, dat blijft de grote verrassing! Steeds meest liefhebbers van de goede keuken weten de weg naar restaurant J&T Mos te vinden. Het restaurant wil vooral graag een gezellige en ontspannen pleisterplaats zijn voor haar gasten.

Iedereen moet zich hier thuis kunnen voelen. Mede daardoor is het smakenpalet van de gerechten op de menukaart groot. Aan u de keuze uit voorgerechten als carpaccio of tomatensoep met Ravioli. Maar ook toppers als kreeft, buikspek en oesters staan er op. Verder worden veel producten in de eigen keuken gemaakt zoals dagvers ijs en brood. Een uitgebreide wijnkaart met daarop een aantal voortreffelijke wijnsoorten, maken het avondje uit hier compleet.

Om nog meer mensen te laten kennismaken met de grote gevarieerdheid van J&T Mos, is er nu een verrassingsmenu bestaande uit drie gangen voor een ongekend verrassende prijs. Aan u de keuze uit vlees, vis of vegetarisch en chef-kok Jeroen gaat voor u aan de gang. Het menu is geldig de hele week van maandag 12 t/m zondag 18 maart, met uitzondering van de normale sluitingsdagen dinsdag en woensdag.

Tip; ook voor 1e paasdag heeft restaurant J&T Mos een verrassing voor haar gasten in petto. Dan wordt er vanaf 12 uur een extra aangeklede Paas brunch gepresenteerd. Reserveren hiervoor is nu al mogelijk. Restaurant Mos vindt u aan de Nieuwedam 2 in Hoorn, tel 0229-21062. Zie ook de website www.mosinhoorn.nl  

Reacties