Restaurant-lounge De Bourgondiër
dinsdag 04 juli 2017

Of het nu gaat voor een uitgebreide lunch, een sfeervol diner voor twee of om gewoon even bij te komen van een fikse wandeling. De uitbaters Lukas en Rhea Broekmeulen en hun teamleden heten u van harte welkom.

En er is de fameuze ‘terrasboot’ van de Bourgondiër. Fameus? Jazeker, want dit unieke terras, met uitzicht op de haven van Hoorn, is meerdere keren uitgeroepen door vakblad Misset tot ‘Mooiste terras van Westfriesland’.

Restaurant-lounge de Bourgondiër biedt haar gasten verschillende mogelijkheden voor een aangenaam verblijf. Zo omvat de lunchkaart vele suggesties waarbij o.a. verschillende dagverse salades en broodjes niet onvermeld mogen blijven. Wie kiest voor een diner bij de Bourgondiër maakt kennis met de uitstekende kwaliteiten van de eigen keukenbrigade. Daarnaast biedt het restaurant ook een heerlijke dinerkaart aan met dagverse seizoensgerechten.

U bent er zeven dagen per week van harte welkom. U vindt De Bourgondiër aan Appelhaven 26 in Hoorn tel. 0229-271010. Zie ook www.debourgondier-hoorn.nl

Reacties