Restaurant-lounge De Bourgondiër De Zilte Zondagen komen er aan
vrijdag 07 juli 2017

Dit alles volgens Misset, het vakblad voor de horeca, die ook dit voorjaar weer vele terrassen in heel Nederland bezocht. Een mooie opsteker zeker nu ook het nieuwe arrangement, De Zilte Zondag, binnenkort van start gaat. 

De Bourgondiër, nabij de haven van Hoorn, heeft alles in huis om u, als gast, te laten genieten van alle facetten van het betere Bourgondische leven. Of het nu gaat voor een uitgebreide lunch, een sfeervol diner voor twee of om gewoon even bij te komen van een fikse wandeling. De uitbaters Lukas en Rhea Broekmeulen en hun teamleden heten u van harte welkom. 

De fameuze ‘terrasboot’ van de Bourgondiër is uiteraard ook deze zomer al volop in gebruik. Fameus? Jazeker, want al eerder werd dit unieke terras, met uitzicht op de haven van Hoorn, uitgeroepen door vakblad Misset tot ‘Mooiste terras van Westfriesland’. En ook voor het jaar 2017 mag deze oorkonde weer worden opgehangen. ‘Een prachtresultaat’, bekend Lucas. ‘Elk jaar proberen we de terrasboot weer een stukje beter en aantrekkelijker te maken, waarbij de focus ligt om de bezoeker een gevoel van welkom mee te geven. Tafels, stoelen, de kleding, alles moet passen. En deelname aan zo’n verkiezing zorgt er ook voor dat je als team scherp blijft.’ 

Restaurant-lounge de Bourgondiër heeft voor deze zomer ook een nieuw arrangement ontwikkeld: De Zilte Zondag. Op een vijftal zondagen staan dan de diverse oester variaties centraal, is er kreeft direct vanaf de barbecue of kunt u kiezen voor een wisselend visgerecht. De Zilte Zondagen zijn op: 16 en 30 juli; 13 en 27 augustus en op 10 september (tijdens de Hoornse Waterweken) telkens van 14.00 tot 18.00 uur. Reserveren hiervoor wordt aanbevolen. 

En De Bourgondiër gaat ook de sportieve uitdaging niet uit de weg. Zo werd het restaurant onlangs shirtsponsor van het A1 damesteam van FC Blokker. Het mag duidelijk zijn: Restaurant De Bourgondier is helemaal klaar voor een heerlijke zomer. U bent er zeven dagen per week van harte welkom. U vindt De Bourgondiër aan Appelhaven 26 in Hoorn tel. 0229-271010. Zie ook www.debourgondier-hoorn.nl 

Reacties