Ristorante Pizzeria Salento
dinsdag 04 juli 2017

En eigenaar Emanuele Di Lemmi en zijn vriendin Selene doen er alles om de gasten te laten kennismaken met de vele rijke smaken van zijn geboortegrond Saleno in Italië. Veel kruiden en ingrediënten zijn de afgelopen week hiervoor speciaal ingevlogen.

De Salento is een streek in Zuid-Italië en bevindt zich in de hak van de Italiaanse laars. De streek is wereldwijd bekend vanwege haar goede wijnen, de diverse hamsoorten en de vele olijfbomen. Het is deze plek waar Emanuele de liefde voor de Italiaanse keuken oppikte. ‘We gaan we voor 70% de receptuur uit mijn geboortestreek Salento gebruiken om onze gerechten een eigen smaak mee te geven. Daarnaast gebruiken we veel dagverse producten uit de omgeving van Hoorn.’ Het restaurant zeven dagen per week geopend en biedt het ook verschillende lunchsuggesties aan.

Meer weten? Ristorante Pizzeria Salento vindt u aan het Grote Oost 65 in Hoorn tel. 0229-508662, zie ook de website www.ristorantepizzeriasalento.nl. Emanuele en Selene kijken uit naar uw komst. Graag tot ziens!

Reacties