Tabasco Nero, een bijzonder avondje uit
maandag 22 mei 2017

Lisa en haar partner Richard zijn er op zoek gegaan naar een meer eigen smaak en invulling van het geheel. En dat ie goed gelukt gezien de vele bezoekers die er wekelijks over de vloer komen. 

Samen met chef-kok Pi en Bianca van de keukenbrigade werd er hier een eigen smakenpalet ontwikkeld. De belangrijkste inspiratiebron blijft natuurlijk de Spaans/Cubaanse keuken. De gerechten zijn door nieuwe combinaties en kruidengebruik zeer smaakvol. Daarnaast wordt er gewerkt met vele dagverse producten en worden verreweg de meeste gerechten in de eigen keuken gemaakt. 

Hoe gevarieerd een etentje er bij Tabasco Nero uit kan zien, blijkt o.a. uit de vele tapassoorten. Er staan er maar liefst 44 op de kaart. Toch hebben Lisa en Richard het overzichtelijk weten te houden. Daarnaast er een aantrekkelijk prijsniveau. U kunt er o.a. onbeperkt tapas eten en voor wie wat anders wil, is er de hoofdmenu kaart met o.a. heerlijke spare-ribs. Om over de verschillende huiscocktails, zoals de Mojito en de Tequilla Sunrise, nog maar te zwijgen…

Tabasco Nero vindt u aan de Kleine Noord 42a in Hoorn. Tel. 0229-299540

Reacties