Valentijn in Wijdenes
woensdag 07 februari 2018

Bij binnenkomst wordt u door Annette ontvangen en begeleid naar de openhaard voor een aperitief waarbij een toepasselijke amuse wordt geserveerd. Voor het diner neemt u plaats aan de feestelijk gedekte tafel met kaarslicht, rond een knappend haardvuur met rustige achtergrondmuziek. 

Henk heeft met veel liefde voor u en uw Valentijn een speciaal 5 gangen menu samengesteld. A la carte dineren is ook mogelijk. Op zondag 11 Februari met Live muziek onder begeleiding van Charles van der Steeg een multi-instrumentalist (saxen, fluit, mondharmonica en keyboard) die avond muzikaal zal begeleiden met sfeervolle muziek, waaronder verschillende muziekstijlen o.a. Norah Jones, en Michael Bublé, maar ook pop liedjes van de Beatles, Phil Collins en Stevie Wonder. Alles op een aangenaam geluidsniveau, zodat u nog een prettig gesprek kunt voeren tijdens het diner.

Valentijn kadobon. Wilt u uw Valentijn verrassen met een romantisch diner bij candlelight en openhaardvuur, maar komt 14 februari u niet uit, bij ons kunt u terecht voor een dinerbon, daarop kan eventueel een persoonlijke tekst of gedicht worden gezet. Restaurant de Egelantier ’t Wuiver 32, Wijdenes. Tel. 0229-501286 of email: info@egelantier.net 

Reacties