‘Bommels wat lekker!’
vrijdag 11 mei 2018

Eetcafé Bommels aan het Kerkplein in het centrum van Hoorn viert deze maand haar dertien jarig jubileum. Het cijfer dertien mag dan een ongeluksgetal heten, het feest bij Bommels wordt er zeker niet minder om. In tegendeel, het nieuwe jubileum wordt wederom met een aantal daverende acties omlijst. Zie hiervoor de advertentie in deze krant.

Gezellig, knus, lekker eten en een ongedwongen sfeer, dat is kortweg de succesformule die Eetcafé Bommels sinds de start van het bedrijf hanteert. Op vrijdag 11 mei is het precies 13 jaar geleden dat Jeroen van Santen de Hoog met het eetcafé van start ging. Inmiddels heeft het een geheel eigen plek binnen de Hoornse horeca veroverd.

Het begrip ‘bommelen’ is ondertussen in de Hoornse variant van de Dikke van Daele opgenomen. Het bestaat uit een combinatie van goed en lekker eten, een eigentijdse sfeer en een gastvrije bediening. Bij binnenkomst kunt u er voor kiezen om beneden aan tafel te gaan. Daarnaast is er op de eerste verdieping nog een ruimte waar bijvoorbeeld ook kleinere gezelschappen of groepen tot 35 personen een prima avond kunnen beleven.

De ronduit Bourgondische sfeer bij eetcafé Bommels komt ook tot uitdrukking in de goed verzorgde menukaart. De keukenbrigade maakt hier zoveel mogelijk gebruik van seizoensgebonden producten. Enkele toppers zijn o.a. Carpaccio á la Bommels en de Spare Ribs. Verder is er keuze uit diverse pasta’s, vis- en vegetarische gerechten.
Ook staan er wekelijks nieuwe menusuggesties op het specialiteitenbord geschreven. Kortom; voor iedereen heeft Bommels wel iets lekkers in huis. Voor meer info bezoekt u de website: www.bommels.com U vindt Bommels aan het Kerkplein 7 in Hoorn tel. 0229-299104. Graag tot Bommels! 

Reacties