‘Voice Over’ in kerkje Oudendijk
maandag 12 maart 2018

De begeleiding voorziet in een akoestische aanpak van gitaar, mondharmonica en (klein)percussie. Naast de speciaal voor drie mannenstemmen geschreven stukken, bewerkt ‘Voice Over’ ook popklassiekers van bijvoorbeeld Pink Floyd, Queensryche, Don Henley en The Hollies, zodat deze geschikt zijn voor een close-harmony uitvoering. 

Alle drie de mannen hebben een rijke muzikale achtergrond. Ze hebben jarenlang in diverse formaties gespeeld, radio en tv optredens gedaan en buitenlandse tours gemaakt. Dat heeft ze een schat aan ervaring opgeleverd. Dit laat zich vertalen in ongedwongen concerten waarbij ook humor een belangrijke rol speelt.
De muziek krijgt alle egards die ze verdient, maar uiteindelijk staat alles in dienst van het totaal. ‘Voice Over’ neemt je mee op een muzikale reis met de prachtige klankkleur van deze drie totaal verschillende stemmen en de eenvoud in de begeleiding. Kerkje Oudendijk, Dorpsweg 24. Zaterdagavond 17 maart. Entree 10 euro p.p. in de voorverkoop (via www.kerkoudendijk.nl), 12,50 euro aan de kassa.

Reacties