#mouwenopstropen
dinsdag 23 januari 2018

Daarin kiest D66 Hoorn voor een groene en aardgasvrije stad waar ook starters en mensen met middeninkomens  in de toekomst betaalbaar kunnen blijven wonen. D66 Hoorn heeft vrijdag 12 januari haar verkiezingsprogramma 2018 - 2022 gepubliceerd. Daarin kiest D66 Hoorn voor een groene en aardgasvrije stad waar ook starters en mensen met middeninkomens  in de toekomst betaalbaar kunnen blijven wonen.

Kernwaarden D66
In het programma presenteert D66 slimme ideeën voor een schone stad en een goede bereikbaarheid binnen en buiten de stad. Maar ook de mouwen opstropen voor verbindend onderwijs en zonder belemmerende regels voor de zorg. D66 vindt dat deze initiatieven meer aangespoord en beloond moeten worden. Vanuit waarden die D66-ers belangrijk vinden: de vrijheid jezelf te zijn, investeren in de mens, volop kansen krijgen, samen delen, en denken aan de toekomst.

West-Fries 2e Kamerlid Steven van Weyenberg
Lijsttrekker Arwin Rood van D66 Hoorn kreeg het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen overhandigd door D66-coryfee Arthur Helling. Hij deed dat in gezelschap van Tweede kamerlid Steven van Weyenberg (in West-Friesland opgegroeid en oud-leerling van RSG, tegenwoordig OSG West-Friesland). Arwin Rood zal samen met D66-wethouder Ben Tap en kandidaat-raadsleden Elsbeth Broerse, Nieke Heine, Bart Bakker, Tim Peschke en Irene Hamersma in de komende raadsperiode de mouwen opstropen voor een goed verkiezingsresultaat.

D66 Enkhuizen & Medemblik
Ook Geert Mos, lijsttrekker van D66 Medemblik, en Emile van Marle, nummer twee van D66 Enkhuizen, kregen tijdens een speciale verkiezingsbijeenkomst ‘hun’ verkiezingsprogramma overhandigd.
Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Het hele verkiezingsprogramma van D66 Hoorn is online te lezen op www.d66hoorn.nl.

Reacties