25 jaar zwembad De Waterhoorn
donderdag 01 april 2021

Doordat het zwembad nog niet volledig is opengesteld zal zij het jubileum in de maand september uitgebreid gaan vieren met verschillende activiteiten voor jong en oud. In de maand april wordt er teruggeblikt op de vele herinneringen die hebben plaatsgevonden in de afgelopen 25 jaar.

Feest
In de maand september zal het feest zijn op zwembad de Waterhoorn. Er zullen verschillende activiteiten georganiseerd worden als apenkooien, discozwemmen en een Zwem4Daagse. Dit allemaal in het teken van het 25 jarig jubileum. Naast deze activiteiten wordt er ook een Open Dag georganiseerd waarop de bezoekers de sfeer kunnen komen proeven in het zwembad.

Herinneringen
Elke maand worden er herinneringen gedeeld van oud-collega’s die bij Zwembad de Waterhoorn werkzaam waren. Zowel zweminstructeurs als teamleiders delen hun mooie, maar ook heftige herinneringen. In de maand april is er een interview met oud-collega’s Marijke Roemer en Jan van Pijkeren. Zowel Jan als Marijke hebben in de vele jaren dat zij werkzaam zijn geweest bij De Waterhoorn veel meegemaakt; van de gezellige en sportieve momenten met gasten tot gebeurtenissen die moeilijk zijn geweest.

Lees hun hele verhaal op de website van De Waterhoorn:
https://www.optisport.nl/waterhoorn/de-waterhoorn-bestaat-25-jaar

De Waterhoorn, Holenweg 14e in Hoorn. T. 0229 – 217770, www.optisport.nl/waterhoorn

Reacties