4x1 Makelaardij - 11 jaar thuis in makelen
zaterdag 03 augustus 2019

Ruim een decennium vol dynamiek en groei. Een tijdperk waarin oprichters Corné van Dis en Edward Roozendaal hun sporen hebben verdiend als professionals die samen het verschil maken, voor kopers en verkopers. Niet met grote verhalen, maar met gerichte acties en volop aandacht voor en betrokkenheid bij hun klanten. En dat werkt!

Samen met Donna van Dijk en Annemarie Kat - de twee deskundige dames in de binnendienst - houden Corné van Dis en Edward Roozendaal zich dagelijks bezig met de aan- en verkoop van onroerend goed. In de binnenstad van Hoorn tot ver daarbuiten. Daardoor is 4x1 Makelaardij inmiddels uitgegroeid tot een begrip. En wist u dat het aanbod van 4x1 varieert van appartementen tot aan luxe vrijstaande woningen, van starterswoningen tot mooie 2 onder 1 kapwoningen. Van Enkhuizen tot aan Hoorn en van Hauwert tot Medemblik. Voor ieder wat wils dus.

4x1

Een aparte naam is het zeker. Waar komt dat 4x1 vandaan? Eigenlijk is dat heel eenvoudig: wij willen in onze branche op 4 punten gewoon de nummer 1 zijn: in klantgerichtheid, communicatie, kwaliteit en service. Samen met onze ervaring en expertise, vormen deze vier doelen de basis voor onze aanpak waarmee kopers en verkopers van huizen al jarenlang hun voordeel doen. Wilt u ook profiteren van dit voordeel? Loop dan eens bij ons binnen voor een kennismaking en een lekker kopje koffie. Corné van Dis en Edward Roozendaal. 

4x1 Makelaardij, Breed 3a, Hoorn. T: 0229 – 285170. E: info@4x1.nl. I: www.4x1.nl

 

Reacties