Actuele ziekenhuisperikelen in Dorpshuis Zuidermeer
maandag 18 november 2019

Dit jaar is er gekozen voor het stuk: “Diagnose: Niet meer te redden!,” geschreven door Rob van Vliet. Een hilarische ziekenhuiskomedie waarin de actuele problemen van deze sector op een lachwekkende wijze ten tonele worden gebracht.

Het publiek krijgt zicht op de gebeurtenissen op één specifieke kamer, waar de drie “typische” patiënten liefdevol worden verzorgd door broeder Sebastiaan en stagiaire Annabel. Vanwege alle bezuinigingen valt dit niet altijd mee en op een beetje begrip van afdelingshoofd mijnheer de Vries hoeven ze ook niet te rekenen. Die is alleen maar bezig met de op handen zijnde inspectie van de gezondheidsdienst.
Inspectrice Mevrouw den Blijker is er eentje van het fanatieke soort en zal er alles aan doen om iets te vinden waardoor zij het ziekenhuis kan laten sluiten. Als laatste hoop is er nog de reputatie van huischirurg Dokter Hunk, maar of hij het dreigende onheil af kan wenden????
Nieuwsgierig geworden of gewoon zin in een leuke avond? Kom dan op vrijdag 22 of zaterdag 23 november naar het sfeervolle Dorpshuis in Zuidermeer en geniet mee van een avondje onvervalst theater van de lach. De zaal gaat om half acht open, reserveren is niet nodig. Entree €5,- p.p., kinderen van de basisschool betalen slechts 1 eurootje.

Reacties