Amazing koor en Lutjebroekerblaasband bouwen een feestje
vrijdag 10 januari 2020

Tijdens ons jaarlijkse concert in De Paus bouwen we dit jaar een speciaal feestje samen met De Lutjebroekerblaasband. Iedereen is van harte welkom vanaf 14.15 uur, de entree is gratis.

Zoals u van ze gewend bent zingt het inmiddels 40 koppen tellende Amazing koor, ook samen met u, toppers uit hun uitgebreide populaire Engelstalige repertoire. Van Words van de Bee Gees, Dust in the wind van Kansas tot Here comes my baby van The Mavericks. En omdat ze dit jaar 15 jaar bij elkaar zijn hebben ze de Lutjebroekerblaasband uitgenodigd. Want als er iets te vieren valt…

De blaasband bestaat onder andere uit leden van de plaatselijke harmonievereniging Sint Caecilia en Bigband NoPressSure. Totaal een 18 mans-formatie die garant staan voor extra gezelligheid met een feestelijke rand. Hun optredens variëren van verjaardagen, bruiloften, braderieën, kermissen, sinterklaas, kerst tot en met festivals. Een heel ander repertoire dan dat van het Amazing koor, des te leuker.

Het Amazing koor en de blaasband verzorgen samen een gezellige muzikale middag waar u ook nog na kunt genieten onder het genot van een hapje en drankje. En wie weet gaat u ook nog met een prijs naar huis van de loterij.

Reacties