Amuse Concert
zondag 12 mei 2019

Frank en Zij is een koor bestaande uit 20 zangeressen dat al bijna 20 jaar te horen is in West-Friesland. Het koor staat onder leiding van Frank Hoebe, die ook alle arrangementen voor zijn rekening neemt. Naast een breed repertoire van uiteenlopende nummers die op harmonieuze wijze worden gearrangeerd en uitgevoerd is ook de choreografie goed verzorgd. 

Het koor heeft er ook deze keer weer veel tijd en energie in gestoken. Zoals u van ze gewend bent, brengt het een aantal moderne nummers ten gehore maar komen ook bekende evergreens langs. Denk bijvoorbeeld aan Michelle van de Beatles, Something beautiful van Robbie Williams of The shape of you van Ed Sheeran. 
Aan Nederlandstalig is ook gedacht: u hoort onder andere Lef en Zuid-Afrika van Karin Bloemen.
Wat maakt dit concert verder zo bijzonder? Naast de prachtige klanken van de dames kunt u ook genieten van hun culinaire kwaliteiten. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd met koffie/thee met een petit-four en tussendoor kunt u genieten van smaakvolle amuses, die de dames veelal zelf hebben bereid.

Een ware traktatie op elk gebied dus! Het concert vindt plaats in de Groene Toren in Avenhorn op zondagmiddag 19 mei. Aanvang 14.30 uur en de zaal opent om 14.00 uur. Een kaartje kost € 15,- en daarvoor krijgt u koffie/thee met een petit-four en diverse amuses. Drankjes zijn tegen betaling te verkrijgen. Kaarten zijn te reserveren bij Sonja Hoebe, tel. 0229-563430 of via frankenzij@gmail.com. We hopen u te zien in Avenhorn!

Reacties