Annapart, eigentijdse teak buitenmeubelen
zaterdag 13 april 2019

Deze prachtige teakhouten tuinmeubelen zijn uniek, luxe en een sieraad in iedere tuin. De tuinmeubelen worden sinds 1992 vervaardigd in eigen fabriek in Indonesië en dat maakt de collectie ook uniek. Duurzame teak meubelen met alle zorg en aandacht gemaakt, voor jarenlang plezier in uw tuin of op uw terras.  

Voor diegene die het speciale vakantiegevoel met luxe tuinmeubelen in hun eigen tuin willen creëren, is bij Annapart aan het juiste adres. De grote collectie bestaat uit diverse soorten teak meubelen van hoge kwaliteit en gemaakt in vele stijlen; van elegant tot stoer en van klassiek tot ronduit eigentijds. Teak tuinsets, tuinstoelen, luxe dinnersets, loungesets, daybeds, tuinbanken, Annapart heeft het allemaal. De tuinmeubelen worden gemaakt van duurzaam gecertificeerd plantage teakhout van Java-Indonesië. De bomen komen uit goed beheerde bossen van gemiddeld 40 jaar oud. Dit geeft de meubels een solide en mooie uitstraling. Het volledige proces van boom tot levering bij de klant is in

eigen beheer van Annapart.

Annapart Teak Outdoor heeft een prachtige showroom in Schellinkhout, waar een landelijke beleving op je wacht. In de binnen- en buitenshowroom kun je rustig een uurtje vertoeven en de meubels uitproberen. Laat je inspireren door eigenaren Klaas en Annemieke, die graag met jou meedenken over de perfecte lounge, diner of relaxhoek in jouw tuin. Met meer dan 25 jaar ervaring en een topservice kunnen zij jouw terras voorzien van de mooiste teak tuinmeubelen. Annapart is geopend van donderdag t/m zaterdag en ook 2e Paasdag van 11.00-17.00 uur. Alle andere dagen op afspraak.

Je vindt de prachtige showroom van Annapart aan de Dorpsweg 95 in Schellinkhout. 2e Paasdag geopend. Bezoek voor meer info ook de website www.annapart.com of bel naar 0229-50 33 63 of mobiel 06-53490416.

Reacties