Annapart; eigentijdse teak buitenmeubelen
zondag 26 mei 2019

De prachtige teakhouten tuinmeubelen van Annapart zijn uniek en een sieraad in iedere tuin. De buitenmeubelen worden sinds 1992 vervaardigd in eigen fabriek in Indonesië, uitsluitend de hoogste kwaliteit en dat zie je! Duurzame teak meubelen met alle zorg en aandacht gemaakt, voor vele jarenlang plezier in uw tuin of op uw terras, zomer en winter. 

Voor iedereen die het speciale vakantiegevoel met luxe tuinmeubelen in eigen tuin wil creëren, is bij Annapart aan het juiste adres. De uitgebreide collectie is er in vele stijlen; van elegant tot stoer en van klassiek tot eigentijds. Teakhouten luxe picknicksets, stapelstoelen, luxe lounge-dinersets, daybeds, tuinbanken, alles met sterke weerbestendige kussens. De tuinmeubelen worden gemaakt van duurzaam gecertificeerd teakhout uit goed beheerde bossen, van bomen van meer dan 40 jaar oud. Dit geeft de meubels een solide en mooie uitstraling. Het volledige proces van boom tot levering bij de klant is in eigen beheer van Annapart. Speciaal voor Hemelvaart en Pinkster heeft Annapart extra veel aanbiedingen! 

Annapart Teak Outdoor heeft een sfeervolle showroom in Schellinkhout, waar een landelijke beleving op je wacht. In de binnen- en buitenshowroom kun je rustig een uurtje vertoeven en de meubels uitproberen. Laat je inspireren door eigenaren Klaas en Annemieke, die graag met je meedenken over de perfecte lounge, diner of relaxhoek in je tuin. Met meer dan 25 jaar ervaring en een topservice kunnen zij jouw terras voorzien van de mooiste teak tuinmeubelen. Annapart is geopend van donderdag t/m zaterdag en ook Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag van 11.00-17.00 uur. Alle andere dagen op afspraak. Je vindt de showroom van Annapart aan de Dorpsweg 95 in Schellinkhout. Bezoek voor meer info ook de website www.annapart.com of bel naar 0229-50 33 63 of mobiel 06-53490416.

Reacties