Art Center Hoorn brengt een expositie naar uw woonkamer!
donderdag 08 april 2021

De nieuwste werken van de Engelse fotograaf James Kerwin worden geëxposeerd in deze fraaie omgeving. Via de info-button bij de verschillende foto’s schrijft u zich in voor de kunstuitleen, koopt u het werk direct of via de nieuwe kunstkoopregeling!

Met James Kerwin, een fotograaf die rond de wereld verstilde en verlaten gebouwen fotografeert heeft Art Center Hoorn een toonaangevende naam in huis voor dit genre. James Kerwin is een 33-jarige beeldende kunst fotograaf uit Norwich in Engeland. In 2013 – hij fotografeert dan inmiddels zo’n jaar of vier, ziet Kerwin bij toeval op internet afbeeldingen van voormalige psychiatrische instellingen in onder meer Engeland. Hij raakt geïnspireerd door de schoonheid van het verval en de serene rust die uitgaat van deze verlaten plekken. Voor zijn foto's van vervallen gebouwen en interieurs reist hij naar vele landen.

Nieuw is de aantrekkelijke kunstkoopregeling!
Kunst kopen met een kunstkoopregeling? Bij Art Center Hoorn is het mogelijk de schilderijen, zeefdrukken of fotografie aan te schaffen via een kunstkoopregeling. Deze aantrekkelijke regeling stelt u in staat uw kunstwerk gespreid te betalen zonder dat u daarvoor rente verschuldigd bent.

Met een kleine aanbetaling van 25% kunt u daarna maandelijks aflossen binnen 6 of 12 maanden. U kunt er ook voor kiezen om de aanbetaling te verhogen en juist de maandelijkse aflossing te verlagen. We stellen ons hierin graag flexibel op.

Neem telefonisch- of per mail contact op of maak een afspraak om onze galerie te bezoeken.
0229 219 657 / info@artcenterhoorn.nl
Nieuwstraat 11, 1621 EA Hoorn

Bezoek de expositie op: artcenterhoorn.nl/expositie-james-kerwin

Reacties