Artrose
vrijdag 14 september 2018

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die meer willen weten over artrose en de behandelingsmogelijkheden. Artrose is een aandoening van de gewrichten waarbij het kraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en dunner en zachter wordt. Dit proces kan in alle gewrichten optreden, maar er zijn gewrichten waarin het vaker voorkomt, zoals de knie en heup.

Orthopedisch chirurg Jeremy Amaya legt uit: “Artrose zorgt voor pijnlijke, stijve gewrichten. Soms zijn de klachten zo erg dat mensen er door gehinderd worden in hun dagelijks leven. Helaas is artrose niet te genezen, maar het kan wel behandeld worden. Tijdens de voorlichtingsavond gaan we daar verder op in.”

De avond is op dinsdag 18 september in het Westfriesgasthuis, Maelsonstraat 3 in Hoorn en duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom. De orthopedisch chirurg, fysiotherapeut, verpleegkundig specialist i.o. en wijkverpleegkundige zijn aanwezig om presentaties te geven en uw vragen te beantwoorden. De toegang is gratis. U kunt gratis parkeren op het transferium aan de stations kant. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden via www.wfg.nl/artrose via een mail aan patientenservicepunt@westfriesgasthuis.nl of telefonisch via 0229-257613. 

Reacties