Bij Welkoop Grootebroek voor tuin, dier en advies
maandag 15 april 2019

Breng gerust een bezoekje en laat u adviseren als dat nodig is. De enthousiaste medewerkers helpen u graag. U vindt hier allerlei soorten planten en benodigdheden voor dieren. Daarnaast zijn er ook kleding en dames -/heren werkschoenen te verkrijgen. Een breed assortiment met een service die een net een stapje verder gaat. Voor Pasen heeft Welkoop Grootebroek interessante kortingen. 


De plantjes worden elke twee weken aangevuld met nieuwe soorten. Voor werkzaamheden in de tuin is er een overzichtelijke afdeling met gereedschappen en machines. Ook voor de dieren, kat, hond, schaap en varken is er een grote afdeling met ruime keuzes. Wilt u met uw gezin een bezoekje brengen? De kinderen zijn hier ook van harte welkom, in het midden van de winkel staat een hooiberg gevuld met lieve cavia’s (deze zijn niet te koop.).


Het mooie weer is al begonnen dus ook de BBQ’s gaan weer aan. Bij Welkoop Grootebroek zijn ook de BBQ’s te koop. O.a. De Cobb, de meest veelzijdige BBQ, staat in deze winkel. Veilig, zuinig en in 3 minuten heet en overal te gebruiken. De Cobb heeft een basisplaat waar vis, vlees of groente op gegrild kan worden, maar ook braden, grillen, pizza maken behoren tot de mogelijkheden. 
Kom gezellig langs en bekijk wat er allemaal te koop is bij Welkoop Grootebroek. 
Welkoop Grootebroek, Industrieweg 15G, Grootebroek. Telefoon: 0228-525454. www.welkoop.nl

Reacties