Bingo, dansen en winkelen in wijkcentrum De Zaagtand
dinsdag 15 september 2020

Na een afwezigheid van meer dan een half jaar begint 20 september weer de Dansmiddag voor Senioren. Iets anders dan u gewend bent, maar wel coronaproof. Dansen kan in de grote zaal; de muziek wordt, zoals vanouds, geregeld door DJ Bert Duyndam. In de ontmoetingsruimte kunt u op gepaste afstand genieten van de muziek, gezelligheid, een hapje en een drankje. 

Er zijn wel beperkingen: er is maximaal ruimte voor 30 personen en dansen mag met maximaal 8 koppels tegelijkertijd. Reserveren is een vereiste!!! Dat kan uiterlijk tot en met woensdag 16 september.
De aanvang is 14.00 uur en de kosten zijn € 3,50

Dezelfde middag is er ook weer Bingo. Gezelligheid staat voorop, maar elke keer zijn er leuke prijzen te winnen. De Bingo begint om 13.30 uur en deelname kost slechts € 0,50 per kaart.
Ook voor de Bingo moet u van te voren reserveren.

Voor alle activiteiten geldt dat u zich aan de coronamaatregelen dient te houden en dat u de aanwijzingen van de medewerkers opvolgt.

Tegelijkertijd is tweedehandskledingwinkel Doe Wat geopend. Misschien het moment om een zeer betaalbaar buitenkansje te bemachtigen.
Alle activiteiten van Netwerk kunnen ook betaald worden met de Cultuur Strippenkaart.

Meer informatie en aanmelden: wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106, Hoorn. T. 0229 855700, zaagtand@netwerkhoorn.nl.

 

Reacties