Bingo en Dansen in de Zaagtand
zondag 12 september 2021

Bingo en de Dansmiddag voor senioren. Na een afwezigheid van een jaar begint 19 september weer de Dansmiddag voor Senioren.

Genieten van muziek en gezelligheid

Dansen kan in de grote zaal; de muziek wordt, zoals vanouds, geregeld door DJ Bert Duyndam. In de ontmoetingsruimte kunt u op gepaste afstand genieten van de muziek, gezelligheid, een hapje en een drankje. Wilt u zo vriendelijk zijn om vooraf te reserveren!!! Dat kan uiterlijk tot en met woensdag 15 september. De aanvang is 14.00 uur en de kosten zijn € 3,50. Dezelfde middag is er ook weer Bingo. Gezelligheid staat voorop, maar elke keer zijn er leuke prijzen te winnen. De Bingo begint om 13.30 uur en deelname kost slechts € 0,50 per kaart. Ook voor de Bingo vragen we u om van te voren te reserveren.

Activiteiten

Voor alle activiteiten geldt dat u zich aan de coronamaatregelen dient te houden en dat u de aanwijzingen van de medewerkers opvolgt. Er is een kans dat tweedehandskledingwinkel Doe Wat geopend is. Als u geluk heeft kunt u misschien een zeer betaalbaar buitenkansje te bemachtigen.
Alle activiteiten van Netwerk kunnen ook betaald worden met de Cultuur Strippenkaart.

Meer informatie en aanmelden: wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106, 1624 VW Hoorn, 0229 855700, zaagtand@netwerkhoorn.nl

 

Reacties