Corona…. Wij bouwen door aan een succesvolle veiling
donderdag 19 maart 2020

Het veilingteam, 10 sportgekken die een band hebben met de Westfriese Sportverkiezing, zijn ervan overtuigd dat zij na de coronacrisis sterker zullen terugkomen. De voorbereidingen voor de veiling lagen op schema maar er worden zelfs nieuwe kansen gezien. De veerkracht om van de nood een deugd te maken is kenmerkend voor het enthousiaste veilingteam.

Lowie Beemster, penningmeester van de Westfriese Sportverkiezing en lid van het veilingteam stelt: “Een uurtje duurt de teleurstelling over het uitstel maar al snel vliegen bij dit sportieve veilingteam de appjes vol van ideeën alweer op en neer.  Een nieuwe datum zal nog in overleg met de WFHC,  de hockeyclub, gepland worden en dan hopen wij dat iedereen op die datum aanwezig kan zijn. Voetbalcommentator Sierd de Vos én zangeres en tegenwoordig voice-over bij talloze radio- en tv-commercials, Romy Snoeijers, zegden hun medewerking toe. Bekende West-Friese sporttoppers als kickbokser Ernesto Hoost, zwemster Edith van Dijk, motorcoureur Rob Hartog, marathonschaatser Bart Mol en wielrenner Peter Koning zullen vast op de nieuwe datum weer aanwezig willen zijn. En inmiddels worden er plannen gemaakt voor meer activiteiten om de veiling heen. Ja, wij bouwen gewoon verder aan het succes.”

Larry Schouten, secretaris van het veilingteam, vult aan: “We waren al van plan om eerdaags een veilingmagazine uit te brengen. Maar dit uitstel geeft ons de kans er echt een pracht glossy van te maken. Dat kan vanuit huis geregeld worden. Nu kunnen we een aantal interessante personen interviewen en ruim aandacht geven aan ons grote goede doel. Wij willen namelijk de drempels tot de sport voor mensen met een beperking in West-Friesland wegnemen. Voor leen materialen en voor het vervoer naar en van de sportaccommodaties is best veel geld voor nodig, door dit uitstel vinden wij de kracht om alles te doen om advertenties te werven en een blinkende inhoud te verzorgen. Op de website van de Westfriese Sportverkiezing staat hoe wij te bereiken zijn. Ieder die nog zijn/haar steentje bij wil dragen met een advertentie in het magazine of met een veilingkavel is van harte welkom.”

Reacties