De (pakhuis) vloer op
zondag 10 maart 2019

Dan is de cursus Spel & Improvisatie die op 27 maart van start gaat in Theater Het Pakhuis echt iets voor jou. De cursus is gebaseerd op het succesvolle tv-format van De Vloer Op en wordt gegeven door regisseur Irma Sijs. Op vrijdag 19 april is de presentatie voor publiek, waarbij iedereen welkom is.

Improvisatie is een aparte tak van sport binnen het toneel. Een goede tegenspeler maakt veel uit, maar natuurlijk moet je zelf ook een goede basis hebben voor een maximaal resultaat. In de cursus Spel & Improvisatie helpt Irma Sijs je om je improvisatievaardigheden te trainen en jezelf op die manier verder te ontwikkelen als acteur.

Vier avonden trainen en dan… spelen maar! In vier avondlessen krijg je allerlei speloefeningen aangereikt die je klaarstomen voor het echte werk: een live-ontmoeting met het publiek. De spelers krijgen dan een situatie geschetst, met de opdracht ‘spelen maar!’ En wat er dan gebeurt? Kom het zelf ervaren!

De cursusdata zijn 27 maart en 3, 10 en 17 april. Je hebt les van 20.00 tot 22.00 uur. De publiekspresentatie is op 19 april in Theater Het Pakhuis. De cursus kost 60 euro inclusief btw. Voor meer info of aanmelden, mail naar programmering@pakhuishoorn.nl Of je nu komt kijken of een volgende keer zelf de vloer op gaat, Theater Het Pakhuis maakt je graag een podiumervaring rijker! Voor het complete programma, kijk op www.pakhuishoorn.nl

Reacties