Dolle Dagen in Corona tijden
maandag 18 mei 2020

Van het wijzigen van openingstijden en shoppen op afspraak, tot pakketjes bezorgen in de hele regio. ‘In dit soort rare situaties, waar alles anders is dan je gewend bent, word je wel heel creatief’ zegt Sophie. ‘Geen vraag of verzoek was te gek en werd meestal dezelfde dag nog geregeld. Super leuk en motiverend om je klanten te kunnen blijven helpen in deze tijden’. 

Ondanks alle veranderingen, blijven ze bij Intema hun eigen koers varen qua acties en evenementen. Elk jaar starten de Dolle Dagen in mei, en dus ook dit jaar. Al moest er wel een alternatieve invulling gevonden worden voor de Shopping Night. Deze speciale avond voor vaste klanten is in de afgelopen jaren een steeds groter evenement geworden. Een heerlijk avondje uit met het hele gezin, vol vermaak en extra kortingen. Maar dat zou in deze tijden niet verantwoord zijn. Als alternatief kunnen klanten tijdens de Dolle Dagen shoppen op afspraak met 10% EXTRA korting. Op deze manier kan iedereen veilig komen winkelen en profiteren van de eerste koopjes van dit seizoen.

Toch liever niet de stad in? Ook de Intema bezorgservice is nog steeds actief. Stuur je bestelling via een appje naar 06-27251562 of bel naar 0229-215777.

Reacties